Onze werkwijze PTSS

Fred schrijft: “Ik zit achter mijn computer te denken aan al die lieve mensen die het aangedurfd hebben om hulp aan ons te vragen. Van 70 procent van deze lieve mensen is de hulpvraag PTSS gerelateerd. Gelukkig is PTSS voor mij niet vreemd dus kan ik als ervaringsdeskundige goede hulp bieden en dat komt omdat ik begrijp wat er in deze jongens en meiden omgaat. Herkenning betekent voor hen erkenning. De belangrijkste basis voor de voortgang bij onze werkwijze:

Herkenning betekent erkenning. Erkenning betekent vertrouwen. Vertrouwen betekent overgeven. Overgeven betekent loslaten. Loslaten betekent minder stress. Minder stress betekent meer kwaliteit van leven. Meer kwaliteit van leven betekent weer kunnen functioneren. Weer functioneren betekent weer gelukkig zijn.

Een zware zoektocht in jezelf met veel ups en downs maar als jij blijft vechten dan ga je overwinnen. De PTSS gaat misschien niet weg maar je kunt het een plek geven en als je hard werkt, weer een goed leven opbouwen.

Wil je met mij kennis maken en je verhaal vertellen? Kom dan langs voor een bak koffie, met geen enkele verplichting. Ik heb die kop koffie aangepakt toen ik 46 werd. Eerlijk gezegd had ik dat al veel eerder moeten doen maar in 2007 wist ik niet wat ik nu wel weet. Laat mij je, vanuit mijn jarenlange ervaring met PTSS, helpen. Ik kan jou recht in de ogen aankijken en zeggen: Ik weet wat jij voelt en doormaakt.”

Zie voor meer informatie over PTSS op de pagina van Stichting RCT

Aanmelden?

Ook aan het vechten tegen PTSS? Neem contact met ons op!